Laman Web Rasmi Hospital Tuaran | Friday, August 7, 2020 A+ A A- | Biru Ungu Hijau Oren Merah
Navigation Menu
Pautan

Kod QR

Klik / Imbas Gambar

FacebookFeed

Perutusan Ketua Jabatan

Pengarah 2

PENGARAH HOSPITAL TUARAN

 

Selamat Sejahtera dan Salam 1 Malaysia,

           

             Terlebih dahulu saya ingin merakamkan ucapan syabas dan tahniah kepada Unit Teknologi Maklumat (ICT) Hospital Tuaran kerana telah berjaya menghasilkan Laman Web Rasmi Hospital Tuaran, media dan saluran informasi hospital kepada orang awam. Ucapan ini saya juga tujukan kepada Unit Teknologi Maklumat (ICT) Ibupejabat Jabatan Kesihatan Negeri Sabah yang telah banyak membantu secara tidak langsung dalam menjayakan penghasilan Laman Web ini. 

 

            Saya berharap dengan terhasilnya saluran informasi ini secara tidak langsung akan dapat membantu kami untuk menyampaikan maklumat-maklumat yang terkini kepada anggota kami dan juga orang awam khasnya.

 

          Saya juga berharap agar semua maklumat dan informasi yang terdapat di dalam Laman Web ini dapat memberikan manfaat dan faedah yang berguna kepada semua pihak pada masa akan datang. 

 

             Akhir sekali saya ingin mengucapkan Selamat Maju Jaya kepada Unit Teknologi Maklumat (ICT) dan Jawatankuasa ICT Hospital Tuaran diatas komitmen dan usaha mereka dalam menjayakan penerbitan Laman Web ini. Teruskan usaha untuk menyalurkan informasi dan maklumat-maklumat yang terkini dan tepat kepada orang awam agar lebih yakin dengan perkhidmatan yang diberikan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia khasnya Hospital Tuaran.

 

Sekian, terima kasih.

" DO NOT TELL THE WORLD, WHAT YOU CAN DO, SHOW IT "

 

DR. G. MOHAN A/L GOPAL NAIDOO

Pengarah Hospital Tuaran

  Print article


Sila login emel anda di sini

Calendar
August 2020
S M T W T F S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Survey
Are you satisfied with the services provided by Hospital?
Very Agree 27% (42)
Agree 15% (23)
Average 9% (14)
Disagree 9% (15)
Very Disagree 38% (59)
Total Votes: 153
The poll closed at 2020/6/30 9:14
Quotes
Mengeluh hanya akan membuat hidup kita semakin tertekan. Sedangkan bersyukur akan senantiasa membawa kita pada jalan kemudahan.
Hak Cipta Terpelihara © Laman Web Rasmi Hospital Tuaran 2020 Dasar Privasi | Dasar Keselamatan

PENAFIAN
Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada portal ini.