Laman Web Rasmi Hospital Tuaran | A+ A A- | Biru Ungu Hijau Oren Merah
Menu Navigasi
Pautan

Kod QR

Klik / Imbas Gambar

FacebookFeed

Lawatan Kerja Ketua Pengarah Kesihatan (06.05.2017)

LAWATAN KERJA PERASMIAN UNIT HEMODIALISIS DAN GALERI HOSPITAL TUARAN OLEH KETUA PENGARAH KESIHATAN MALAYSIA.Pada 06 Mei 2017 yang lalu, Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia, Y.Bhg Datuk Dr. Noor Hisham Bin Abdullah telah melakukan lawatan kerja ke Hospital Tuaran seterusnya merasmikan Galeri Hospital Tuaran dan Unit Hemodialisis sambil disaksikan oleh Pengarah Hospital Tuaran, Dr. G. Mohan A/L A. Gopal Naidoo dan semua wargakerja Hospital. Lawatan beliau turut disertai oleh Pengarah Kesihatan Negeri Sabah, Y. Bhg Datuk Dr. Christina Rundi dan Timbalan Pengarah Kesihatan Negeri Sabah (Perubatan) iaitu Dr. William Gotulis.

Beliau dalam ucapan alu-aluannya memberikan penghargaan atas penubuhan Unit Hemodialisis di Hospital Tuaran. Sekaligus dapat memberikan kemudahan dan keselesaan kepada pesakit di sekitar Tuaran dan Tamparuli yang memerlukan rawatan Hemodialisis. Selain itu, beliau turut memberikan kepujian kepada Hospital Tuaran kerana berjaya memberikan perkhidmatan kesihatan yang terbaik di daerah Tuaran walaupun baru setahun lebih memulakan perkhidmatan pesakit dalam. Beliau juga menyatakan Hospital Tuaran adalah contoh terbaik bagi Hospital Pakar Minor.


  Print article


Sila login emel anda di sini

Carian
Pilihan Bahasa
Kalendar Mini
Oktober 2019
Ah Is Se Ra Kh Ju Sa
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Mutiara Kata
“Kalau kita berjaya memotivasi diri sendiri, itu hebat, tetapi andainya kita boleh menjadikan orang lain seperti kita, itu baru hebat sangat.”
Bancian
Adakah anda berpuashati dengan layanan dan perkhidmatan yang diberikan di Hospital ini?
Sangat Berpuashati
Berpuashati
Sederhana
Tidak Berpuashati
Sangat Tidak Berpuashati
Jumlah Undian: 134
Bancian ini akan ditutup pada 2019/10/31 6:33
Hak Cipta Terpelihara © Laman Web Rasmi Hospital Tuaran 2019 Dasar Privasi | Dasar Keselamatan

PENAFIAN
Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada portal ini.